Peugeot Scooters

PEUGEOT Scooters

Peugeot is, mede dankzij de goede reputatie die het merk door de jaren heen heeft opgebouwd, zeer populair bij jong en oud en is hierdoor een goede keuze.
De uitstraling van de Peugeot scooters zijn door de jaren heen regelmatig veranderd, maar de veelzijdigheid, het praktische aspect en de kwaliteit van de scooters is nooit verloren gegaan.
Ook op het gebied van opbergruimte is een Peugeot scooter een van de beste keuzes: de meeste modellen hebben veel opbergruimte voor spullen in de buddyseat.Daarnaast produceert Peugeot nog ieder jaar nieuwe modellen en is het merk altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, waardoor iedere scooter een technisch hoogstandje is.
Peugeot heeft een prachtig Retro-style scooter model(Peugeot django),maar heeft ook een mooie sportief gamma scooters(waaronder de modellen Peugeot speedfight ,Peugeot Kisbee en  Peugeot vivacity) die zeer geschikt zijn voor ritjes in de stad.
Het merk Peugeot scooters is daarom van alle markten thuis. 
Wil je een Peugeot scooter kopen, dan ben je verzekerd van een trendy model van goede kwaliteit. De techniek is, net als de afwerking van de scooters, erg goed, waardoor je met een Peugeot scooter jaren vooruit kunt.
Peugeot heeft al vele succesnummers op haar naam staan en vrijwel alle Peugeot scooters gaan na lancering als warme broodjes over de toonbank, of het nu gaat om sportieve scooters, retro scooters of city scooters.
Zoek jij dus een Kwaliteit Snorscooter(25 km/h) of een Bromscooter (45 km/h) overweeg dan zeker een model van Peugeot.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze aanbiedingen!

Over Polderscooter

Polderscooter uit Dronten is dé erkende scooterleverancier in de provincie Flevoland. We beschikken over een team van specialisten die de juiste scooter aan u kunnen adviseren.

Contactgegevens

Polderscooter
De Dieze 6B
8253 PS te Dronten
Telefoon: 0321-333049
Email: info@polderscooter.nl
KvK-nummer:5264616
Btw-nummer:850534653B01