Kettingsloten

Kettingsloten voor de meest scherpe prijzen!

Ook in de garage of in de schuur is het aan te bevelen uw tweewieler op slot te zetten. Goede kans dat een dief uw scooter ongemoeid laat als hij in de stalling op het scooterslot stuit. Alle tweewielerverzekeraars in Nederland stellen in hun voorwaarden de eis dat uw verzekerde tweewieler op slot staat en dat toont u aan door overlegging van beide originele sleutels als uw tweewieler toch, ondanks alle voorzorgen, onverhoopt is gestolen.
Passende scootersloten bestelt u – evenals scooter onderdelen, retro snorscooters en tal van prachtige merk bromscooters zoals Peugeot, Yamaha en Malaguti – natuurlijk bij Polderscooter.
Scooterwinkel Flevoland
Bezoek onze showroom in Dronten voor ons ruime aanbod snorscooters en bromscooters met de bijbehorende scooter accessoires. Kom jij uit de omgeving Lelystad, Almere, Dronten, Putten, Hardewijk, Nunspeet of Kampen? Dan profiteer jij van onze ophaal- en bezorgacties van je scooter.
Polderscooter uit Dronten is het adres voor reparatie, onderhoud, service beurten, schadetaxatie en herstel aan alle scooters.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze aanbiedingen!

Over Polderscooter

Polderscooter uit Dronten is dé erkende scooterleverancier in de provincie Flevoland. We beschikken over een team van specialisten die de juiste scooter aan u kunnen adviseren.

Contactgegevens

Polderscooter
De Dieze 6B
8253 PS te Dronten
Telefoon: 0321-333049
Email: info@polderscooter.nl
KvK-nummer:5264616
Btw-nummer:850534653B01