Scooter lease is hot

Stel, u wilt graag een scooter rijden, maar u hebt er nu het geld er niet voor. Het leven is een dure aangelegenheid en sparen (zeker van grote bedragen) is in deze tijden niet gemakkelijk. Daarom is het mooi dat er zoiets als leasen is. En dat kan ook voor een scooter!

Een scooter voor een klein bedrag per maand

De meeste mensen kennen leasen van auto's, maar het is mogelijk voor allerhande producten, zoals printers, koffieautomaten en telefooncentrales. Maar bij Polderscooter kunt u ook uw scooter leasen, waardoor u het bedrag van de aankoop gespreid kunt betalen. Dit gaat via AGM Finance. Voortaan kunt u genieten van het rijden op een nieuwe scooter, terwijl u slechts een klein bedrag per maand betaalt.

Eenvoudig regelen

Scooterlease gaat als volgt in zijn werk. U doet een aanvraag bij ons, en wij sturen u per post een vrijblijvende offerte. Als u de benodigde informatie terugstuurt, wordt de scooter op uw naam gezet. Er zijn geen afsluit- of administratiekosten, het termijnbedrag is vooraf vastgesteld en er zijn verschillende looptijden mogelijk. U kunt boetevrij aflossen en u bent direct eigenaar van de scooter! Al vanaf €10 per maand kunt u uw nieuwe scooter gaan rijden!

Het gemak van gespreid betalen

U kunt een keuze maken uit alle nieuwe scooters van Polderscooter, als u gebruik wilt gaan maken van scooterlease. Geniet van de vrijheid van het rijden van een scooter, en geniet van het gemak van gespreid betalen.

 

Nieuwe snor- bromscooter leasen bij Polderscooter

 

Wilt u een nieuwe scooter rijden, maar wilt of kunt u de scooter niet in één keer betalen? Bij Polderscooter kunt u uw scooter in termijnen betalen. Ook wel scooter leasen genoemd. U geniet van de voordelen van het rijden van een nieuwe scooter, waarbij u maandelijks een laag bedrag betaalt. Al vanaf € 10 per maand kunt u genieten van het scootergevoel!


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze aanbiedingen!

Over Polderscooter

Polderscooter uit Dronten is dé erkende scooterleverancier in de provincie Flevoland. We beschikken over een team van specialisten die de juiste scooter aan u kunnen adviseren.

Contactgegevens

Polderscooter
De Dieze 6B
8253 PS te Dronten
Telefoon: 0321-333049
Email: info@polderscooter.nl
KvK-nummer:5264616
Btw-nummer:850534653B01